Kedves Vendégek!

Szeretettel köszöntjük Önöket az Öregház Vendégházban!

A vendégház a vendégek számára biztosítja a pihenéshez és az önellátáshoz szükséges feltételeket, eszközöket.

Általános A vendégház rendjéért mindig az aktuális “VENDÉG” a felelős. A használati eszközök, tárgyak az Önök kényelmét szolgálják, kérjük vigyázzanak rá! Az udvar kulturált játékra használható, kivéve azokat, amelyek a szomszéd porta területére kerülhetnek. A vendégház Domoszló település belterületén fekszik, ezért kérem, hogy a kulturált egymás mellett élés szabályai szerint viszonyuljanak a szomszédokhoz. Este 22 óra után ne hangoskodjanak, mert az esetlegek következmények a Vendéget terhelik.

Dohányzás Vendégházunk területén, csak a kijelölt helyen, az udvaron szabad dohányozni. Ide, a kinti asztalokra hamutálakat is kihelyeztünk. Szobáinkban SZIGORÚAN TILOS! A dohányzásból eredő károkért kártérítési felelősséggel tartoznak a vendégek!

Érkezés-távozás külön egyeztetés alapján.

WIFI jelszó Az épület területén használhatják:

Hulladék A vendégház fel van szerelve szelektív hulladékgyűjtő edényekkel. Ezeket a fészerben találhatók! Külön gyűjtjük a kommunális, papír-műanyag, izzó, műanyag kupakokat! Kérjük, hogy Önök is így tegyenek!

Parkolás Az ingatlan területén zárt parkolási lehetőség áll a vendégek rendelkezésére. A vendégház előtti téren is lehetőség van parkolásra biztonságos körülmények között.

Étkezés vendégházunkban lehetőség van reggeli és vacsora elfogyasztására, annak rendelésére. A lehetőségekről további egyeztetés szükséges.

Kulcs Kérjük, hogy a kulcsokat őrizzék meg. Távozáskor adják le.

Baleset A vendégházban való tartózkodásnak idejére baleseti felelősség a Vendéget terheli.

Károkozás Kérjük, hogy úgy hagyják a házat és a benne található eszközöket, ahogy azt kapták. A házban keletkezett, vendég által okozott károkért a Vendég a felelős, helyrehozatalukra a megfelelő összegig kártérítési felelősséggel tartozik.

Ajánlás Lehetőség van bor és pálinkakóstolók megszervezésére. Vezetett túrákra, csapatépítő tréningekre. Szakszerű gyerekfelügyeletre, íjászatra, kovácsolásra, táncházra, népi mesterségek űzésére. Mindezeket további egyeztetések alapján.

Megjegyzés Aki a vendégház szolgáltatásait igénybe veszi, elismeri annak házirendjét! Kellemes pihenést kívánunk!

Kedves Vendégek! Örülünk, hogy kikapcsolódásuk helyszínéül az Öregház-Vendégházat választották, köszönjük megértésüket és közreműködésüket! Kellemes pihenést és kikapcsolódást és időtöltést kíván az:

Öregház – Vendégház! azaz Zsuzsika, Bélu, Peti, Vivi és Marci

Belső udvar