Kedves Vendégeink!

 

A Kisfaludy pályázaton 2020-ban szálláshelyünk 4 000 000 Ft összegű támogatást nyert felújításra. A pályázat adatai az alábbiak:

Kedvezményezett neve Gyurkóné Zaja Zsuzsanna
Támogatott projekt címe 3263 Domoszló, II. Rákóczi F. u. 16.
Pályázat azonosító száma TFC-M-1.1.2-2020-00596
Szerződött támogatás összege 4 000 000  Ft
Támogatás mértéke (%-ban) 100%
Támogatott projekt tartalmának rövid bemutatása A pályázat segítségével megvalósult a vendégház hátsó részének komfortosabbá tétele. Nagyon-nagyon régi vágyunk vált valóra azzal, hogy új fürdőszoba került kialakításra. Valamint egy új minikonyha került beépítésre.

Többek között megújult, a régi fürdőszoba zuhanyzó része is.

Megtörtént a vendégház bútorzatának modernizálása (ágyak, komódok, szekrények), híradástechnika eszközeinek megújítása (tv-k). Az elhasználódott ágybetétek is ki lettek cserélve. Beszerzésre került továbbá hűtőszekrény, mosógép, mikrohullámú sütő, páraelszívó is.

A kültéri terasz burkolatának megújításával is régi tervünk valósulhatott meg, mely teraszt a vendégek nagy előszeretettel használnak bográcsozások és nyársalások alkalmával.

Támogatott projekt befejezési dátuma 2021.06.24.

A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósult meg

Az Öregház Vendégház szeretettel köszönti a honlapra látogatókat.  Az elmúlt 20 év tapasztalatai alapján örömmel mondhatom el, hogy a hozzánk érkező Vendégek pozitív élményekkel gazdagodva távoznak. Örömteli az is, hogy merik ajánlati a szálláshelyet más Vendégek számára is. A visszatérő vendégek pedig csak megerősítés abban, hogy érdemes ellátogatni Domoszlóra, az Öregház Vendégházba az év minden szakában.